Loading...
OM MIG 2021-01-10T10:57:13+00:00

Project Description

OM MIG

Jeg er uddannet fysioterapeut fra VIA University College Holstebro i 2015, og startede med at arbejde som personlig træner under min uddannelse. Efter endt uddannelse som fysioterapeut, har jeg taget supplerende kurser og uddannelser, bl.a. uddannelse som kostvejleder, for at kunne tilbyde mine klienter mere end bare træning.

Jeg er personlig træner og underviser på hold, både i samarbejde med Fisker Performance og BoxLife. Jeg har hver eneste uge fornøjelsen af nye og faste klienter, som hver især har deres ønsker til hvad de gerne vil opnå. Og det er min fornemmeste opgave, at hjælpe dem til målet – nogle gange af alternative veje, ift. hvad de selv havde forestillet sig.

Derudover underviser jeg i Bodyflow.

I min fritid er jeg passioneret crossfit udøver. Jeg startede tilfældigt på crossfit som træningsform, men fandt hurtigt ud af, at jeg er vild med konceptet. Jeg kan få lov til at dyrke min passion omkring træning, og forbedre mig på individuelle/team konkurrencer, sammen med andre med samme passion! Fællesskabet er altafgørende for mig!