Loading...
HVORFOR VÆLGE MIG? 2022-09-20T10:50:09+00:00

Project Description

HVORFOR SKAL DU VÆLGE MIG?

Jeg er uddannet fysioterapeut fra VIA University College Holstebro i 2015, og startede med at arbejde som personlig træner under min uddannelse. Efter endt uddannelse som fysioterapeut, har jeg taget supplerende kurser og uddannelser, bl.a. uddannelse som kostvejleder, for at kunne tilbyde mine klienter mere end bare træning.

Jeg er personlig træner og underviser på hold, både i samarbejde med FitnessKlubben og BoxLife. Jeg har hver eneste uge fornøjelsen af nye og faste klienter, som hver især har deres ønsker til hvad de gerne vil opnå. Uanset hvad dit mål med træningen er: styrke, vægttab, genoptræning, eller blot tid til dig selv og din krop. Og det er min fornemmeste opgave, at hjælpe dig til målet – nogle gange af alternative veje, ift. hvad du selv havde forestillet dig.

I min fritid er jeg passioneret crossfit udøver. Jeg startede tilfældigt på crossfit som træningsform, men fandt hurtigt ud af, at jeg er vild med den måde at træne på. Jeg kan få lov til at dyrke min passion omkring træning, og forbedre mig på individuelle/team konkurrencer, sammen med andre med samme passion!
For mig er træning et frirum og det ønsker jeg også det skal være for dig!

Jeg brænder for at videregive min egen passion for træning og sund livsstil til mine klienter. Jeg stræber efter at give mine klienter ny inspiration, således at træningen bliver sjovere og mere effektiv. Jeg ønsker at skabe tryghed for dig som klient, så du opnår troen på dig selv til at arbejde videre med træningen – også når jeg ikke er der.

Hos mig får du træning der tager udgangspunkt i dig, din hverdag og dine ønsker. Træningen skal være sjov, udfordrende, og være med til at udvikle dig, både fysisk og mentalt. For mig findes der ingen hurtige løsninger, men til gengæld får du vedvarende resultater og en stærk og sund krop du er stolt af. Du vil gå fra mig med et smil på læben og forøget velvære.